Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün temizlendiğini görmek

Rüyada yüzünün temizlendiğini görmek

Rüyada yüzünün temizlendiğini görmek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, korkularını yeneceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine alamet eder.

Rüyada yüzünün temizlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı fikirlerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada yüzünü temiz görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine delalettir.

Rüyada yüzünün temizlendiğini görmek yaşama dört elle sarılacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün temiz olduğunu görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, malının ve kazancının tam olacağına rivayet eder.

Rüyada temiz yüzlü bebek görmek oğlu evli ise boşanacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine alamet eder.

Rüyada yüzü temiz görmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz suyla yüzünü yıkamak üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz yüzlü birini görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz yüzlü erkek görmek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments