Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü temiz görmek

Rüyada yüzünü temiz görmek

Rüyada yüzünü temiz görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada yüzünü temiz gördüyseniz:

  • Evle veya aileyle ilgili başlıklarda duygusal konular söz konusu olabilir.

Rüyada temiz yüz görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada temiz suyla yüzünü yıkamak kimsenin arkasından konuşmayacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine alamet eder.

Rüyada yüzünü temiz görmek güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada yüzünün temizlendiğini görmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına delalettir.

Rüyada yüzü temiz görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına işarettir.

Rüyada temiz yüzlü bebek görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, geç de olsa huzura erileceğine delalettir.

Rüyada temiz yüzlü birini görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada temiz yüzlü bir kadın görmek sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments