Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz yüz görmek

Rüyada temiz yüz görmek

Rüyada temiz yüz görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine yorulur.

Rüyada temiz yüz gördüyseniz:

  • Yalnız çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada temiz yüzlü bir kadın görmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada temiz yüzlü bebek görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, kazancın ikiye katlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü temiz görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün temiz olduğunu görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz yüzlü erkek görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına delalet eder.

Rüyada temiz yüzlü birini görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, ekmeğinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz yüzlü kadın görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına yorulur.

Rüyada temiz suyla yüzünü yıkamak rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, ticaretinin de hızlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments