Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz yüzlü erkek görmek

Rüyada temiz yüzlü erkek görmek

Rüyada temiz yüzlü erkek görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz yüzlü erkek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle özel planlar yapabilirsiniz.

Rüyada temiz yüzlü erkek görmek aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz yüzlü bir kadın görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz yüzlü birini görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine inanılır.

Rüyada temiz yüzlü bebek görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, işlerinin rast gideceğine delalet eder.

Rüyada temiz yüzlü kadın görmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, sıkıntısının biteceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına işarettir.

Rüyada yüzü temiz görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına inanılır.

Rüyada yüzünün temizlendiğini görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz yüz görmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments