Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz yüzlü bir kadın görmek

Rüyada temiz yüzlü bir kadın görmek

Rüyada temiz yüzlü bir kadın görmek bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına işaret eder.

Rüyada temiz yüzlü bir kadın gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarla, eski meslektaşlarınızla, ilkokul öğretmeninizle, uzun zamandır görmediğiniz yakınlarınızla veya sevgililerinizle görüşme isteği duyabilirsiniz.

Rüyada temiz yüzlü bir kadın görmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada temiz yüzlü kadın görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz yüzlü bebek görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz yüzlü birini görmek saygınlık elde edeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, hastalıklarının son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü temiz görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz yüzlü erkek görmek kazancın daha da artacağına, kazancı arttıracağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına inanılır.

Rüyada temiz yüz görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada temiz suyla yüzünü yıkamak tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments