Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz suyla yüzünü yıkamak

Rüyada temiz suyla yüzünü yıkamak

Rüyada temiz suyla yüzünü yıkamak onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, daha güçlü bir hale geleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, işinde verimsiz olacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz suyla yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken olumsuz kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada temiz suyla yüzünü yıkamak ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yağmur suyuyla yüzünü yıkamak iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü suyla yıkamak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, derdin sona ereceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Rüyada deniz suyuyla yüzünü yıkamak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, kısmetinin hep açık olacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyla elini yüzünü yıkamak sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, tecrübe kazandıracağına yorulur.

Rüyada suyla yüzünü yıkamak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, kazancının artacağına,, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada sıcak suyla yüzünü yıkamak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmur suyuyla yüz yıkamak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments