Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz su vermek

Rüyada temiz su vermek

Rüyada temiz su vermek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada temiz su vermek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylere vakit ayırmanız ya da bazı hareketlerinizde yapacağınız değişiklikler sonuç almak istediğiniz konularda istediğiniz sonucu almanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada temiz su içtiğini görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, yol göstereceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz berrak suya girmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, elinin darlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada temiz deniz suyu görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine yorulur.

Rüyada temiz suyun içine girmek işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, sağlık sorunlarının biteceğine inanılır.

Rüyada temiz ve berrak su görmek çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına yorulur.

Rüyada çeşmeden temiz su aktığını görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine alamet eder.

Rüyada çok temiz su görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına yorulur.

Rüyada temiz suyun aktığını görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, çok hayırlı adımların atılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments