Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz suya girmek

Rüyada temiz suya girmek

Rüyada temiz suya girmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, söylediklerinin çıkacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, ondan kazanç elde edeceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine delalettir.

Rüyada temiz suya girmek gördüyseniz:

  • Otoriteye karşı çıkıyor veya dogmatik ilkelerden nefret ediyorsunuz.

Rüyada temiz suyun içine girmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, rızkının azalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına rivayet eder.

Rüyada temiz bir suya girmek ihanete uğrayacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına, rızkın ve kazancın artacağına rivayet eder.

Rüyada temiz berrak suya girmek karanlık zamanların aydınlanacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada temiz suya girmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz eve girmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına inanılır.

Rüyada temiz göle girmek hasret çekenlerin kavuşacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına yorulur.

Rüyada temiz denize girmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz havuza girmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments