Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz suyun içine girmek

Rüyada temiz suyun içine girmek

Rüyada temiz suyun içine girmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada temiz suyun içine girmek gördüyseniz:

  • Yeni bir yola girmenizi sağlayacak olaylar zinciri başlıyor.

Rüyada temiz berrak suya girmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada temiz bir suya girmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine inanılır.

Rüyada temiz suyun içine girmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine yorulur.

Rüyada temiz suya girmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, aile saadetinin de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz eve girmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz göle girmek problemlerinin biteceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz bir eve girmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, zenginliğe kavuşulacağına yorulur.

Rüyada temiz havuza girmek çok kötü günler geçirileceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments