Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz bir eve girmek

Rüyada temiz bir eve girmek

Rüyada temiz bir eve girmek işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, güzel zamanlar geçireceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz bir eve girmek gördüyseniz:

  • Sizi, yanlış gerekçelerle bazı konularda adım atmaya zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada temiz bir eve girmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada temiz eve girmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına işaret eder.

Rüyada temiz havuza girmek hiç istemediği işlere gireceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada temiz suya girmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına, zenginliğe alamet etmektedir.

Rüyada temiz denize girmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine alamet eder.

Rüyada temiz suyun içine girmek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına inanılır.

Rüyada temiz berrak suya girmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına yorulur.

Rüyada temiz göle girmek çok daha fazla mesai harcayacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments