Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz havuza girmek

Rüyada temiz havuza girmek

Rüyada temiz havuza girmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz havuza girmek gördüyseniz:

  • Bazı fırsat ya da talepleri geri çevirmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada temiz havuza girmek planların aksayacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada temiz havuza atlamak kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz havuz görmek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, emeklerinin karşılığını alacağına delalettir.

Rüyada temiz bir havuzda yüzmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada havuzda temiz su görmek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine delalettir.

Rüyada temiz havuz suyu görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza rivayet eder.

Rüyada temiz havuzda yüzmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada sevgilisiyle havuza girmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, hakkını yedirtmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments