Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz göle girmek

Rüyada temiz göle girmek

Rüyada temiz göle girmek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, duygularının ön plana çıkacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada temiz göle girmek gördüyseniz:

  • Anlamadığınız konularda araştırmacı olmalı veya sizden ne beklendiğini anlayabilmek için sorular sormalısınız.

Rüyada temiz göle girmek başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz bir göl görmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, kendisini çok yıpratacağına rivayet eder.

Rüyada temiz gölde yüzmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına işarettir.

Rüyada temiz göl görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, tövbe etmeden vefata, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada çamurlu göle girmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına delalettir.

Rüyada kirli göle girmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine alamet eder.

Rüyada arabayla göle girmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına yorulur.

Rüyada balıklı bir göle girmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments