Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz bir suya girmek

Rüyada temiz bir suya girmek

Rüyada temiz bir suya girmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, dua alacağına, belalardan korunacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz bir suya girmek gördüyseniz:

  • Çoğu kez, girdiğiniz her ortamda yanlış anlaşılarak kendinizi tam olarak ifade edemeyeceksiniz, edemiyorsunuz.

Rüyada temiz suyun içine girmek mallarının eksileceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada temiz berrak suya girmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, rakiplerin başarı kazanacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine rivayet eder.

Rüyada temiz suya girmek hedeflere ulaşılacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, kazancının azalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz bir suya girmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz eve girmek rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada temiz havuza girmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz bir eve girmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına yorulur.

Rüyada temiz göle girmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments