Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz denize girmek

Rüyada temiz denize girmek

Rüyada temiz denize girmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada temiz denize girmek gördüyseniz:

  • Biraz da kendinizi şımartmanız gerekiyor.

Rüyada temiz denize girmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize tabir olunur.

Rüyada temiz suya girmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada temiz bir eve girmek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, çok ünlü bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada temizlik işine girmek bazı ortaklıklar kuracağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna delalet etmektedir.

Rüyada temiz eve girmek türlü musibetlere uğrayacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine işarettir.

Rüyada temiz suyun içine girmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada temiz berrak suya girmek kazancın artacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada temiz göle girmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments