Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz suda kaplumbağa görmek

Rüyada temiz suda kaplumbağa görmek

Rüyada temiz suda kaplumbağa görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, büyük bir gelir toplayacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, hoşluklarla karşılaşacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına inanılır.

Rüyada temiz suda kaplumbağa gördüyseniz:

  • Kendi işlerinize konsantre olmalı, biraz da kendinizi düşünmelisiniz.

Rüyada temiz suda kaplumbağa görmek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine delalet eder.

Rüyada suda kaplumbağa görmek yeni bir eve sahip olunacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına işaret eder.

Rüyada suda yüzen kaplumbağa görmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, ona özlemle sarılacağına, kasasının ağırlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz suda kurbağa görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine işarettir.

Rüyada temiz bir suda yüzdüğünü görmek kötü günlerinin biteceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada temiz suda yıkanmak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına yorulur.

Rüyada temiz suda elini yıkamak çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına alamet eder.

Rüyada temiz suda boğulduğunu görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments