Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz suda halı yıkamak

Rüyada temiz suda halı yıkamak

Rüyada temiz suda halı yıkamak ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, üzüntülerin son bulacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, yeni çalışmalara girişileceğine, bolluk ve bereket göreceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına delalettir.

Rüyada temiz suda halı yıkamak gördüyseniz:

  • Karmaşık değil, basit çözümler daha fazla işinize yarayabilir.

Rüyada temiz suda halı yıkamak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, büyük bir yenilgi alacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suda halı yıkamak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada suda halı yıkamak eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada temiz halı yıkamak bereketin geleceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz suda yün yıkamak onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz suda elini yıkamak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, bir sınavdan geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz suda yeşillik yıkamak haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz halı görmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments