Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok temiz suda yüzmek

Rüyada çok temiz suda yüzmek

Rüyada çok temiz suda yüzmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada çok temiz suda yüzmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı değiştirebilir veya daha önce ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret edebilirsiniz.

Rüyada temiz berrak suda yüzmek kişisel problemlerini çözeceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çok temiz suda yüzmek iyi ruh halinin bozulacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına rivayet eder.

Rüyada temiz bir suda yüzmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, zorlukları teker teker aşacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada temiz suda yüzdüğünü görmek evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına alamet eder.

Rüyada temiz bir suda yüzdüğünü görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına işarettir.

Rüyada temiz suda balıklarla yüzmek gelir kaynaklarının kuruyacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz ve berrak suda yüzmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada temiz suda halı yıkamak galibiyet kazanacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments