Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz derede yürümek

Rüyada temiz derede yürümek

Rüyada temiz derede yürümek maddi zarar edeceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına yorulur.

Rüyada temiz derede yürümek gördüyseniz:

  • Teşekkürler zaman ayırdığınız için.

Rüyada temiz derede yürümek dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz dere görmek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz akan dere görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada derede temiz su görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına inanılır.

Rüyada temiz berrak dere görmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, hayırlı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada temiz dereden su içmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine inanılır.

Rüyada temiz bir dere görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada temiz derede yüzmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments