Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz suda yürümek

Rüyada temiz suda yürümek

Rüyada temiz suda yürümek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz suda yürümek gördüyseniz:

  • İş yerinizde ya da yaşadığınız yerde yapabileceğiniz değişikliklere odaklanmalısınız.

Rüyada temiz suda yürümek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, kendisine olan güveninin artacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada temiz suda yün yıkamak büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada temiz suda yıkanmak bol şanslı bir döneme girileceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada temiz suda balık tutmak umutlarının çoğalacağına, işlerin iyiye gideceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada temiz suda abdest almak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, güzel günler için çalışılacağına alamet eder.

Rüyada çok temiz suda yüzmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada temiz berrak suda yüzmek borca batacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz suda halı yıkamak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, belaya ve derde düşeceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments