Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz kuyu görmek

Rüyada temiz kuyu görmek

Rüyada temiz kuyu görmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine tabir olunur.

Rüyada temiz kuyu gördüyseniz:

  • Sırlarınızı kimseye ifşa etmeyin.

Rüyada temiz su dolu kuyu görmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz kuyu görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine delalettir.

Rüyada temiz su kuyusu görmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyu başında oturmak mülk edinme planlarının ertelenmesine, bol nimete kavuşulacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada kanalizasyon kuyusu görmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada dilek kuyusu görmek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kuyunun içinde balık görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, çok büyük adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine rivayet eder.

Rüyada kuyuya düştüğünü görmek işinde uzmanlaşacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments