Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın mezarını açmak

Rüyada babanın mezarını açmak

Rüyada babanın mezarını açmak iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına inanılır.

Rüyada babanın mezarını açmak gördüyseniz:

  • Kendiniz ifade etmeniz yeterli olacaktır, aşırı derecede agresif davranmak ise bardağın taşmasına yol açabilir.

Rüyada ölmüş babasının mezarını açmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, huzurunun artacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının mezarını açmak çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına delalettir.

Rüyada babanın mezarını açmak stresten uzaklaşacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babanın mezarını açmak uzaktan haberler işiteceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının mezarını açmak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada mezarı açmak uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına alamet eder.

Rüyada birinin mezarını açmak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin mezarını açmak sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments