Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının mezarını açmak

Rüyada başkasının mezarını açmak

Rüyada başkasının mezarını açmak her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, lüksünün artacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına delalet eder.

Rüyada başkasının mezarını açmak gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden fazlasını isteyen kişiler olabilir.

Rüyada ölen birinin mezarını açmak yeni başlangıçlar yapacağına, kendi işini kuracağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada tarihi mezar açmak sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine alamet eder.

Rüyada mezarın üstünü açmak karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına inanılır.

Rüyada babasının mezarını açmak iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, gelişim içine girileceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin mezarını açmak aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolu mezarı açmak kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada mezar açmak hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada mezarı açmak etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, sorunların bir bir çözüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments