Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarı açmak

Rüyada mezarı açmak

Rüyada mezarı açmak hedeflerini tutturamayacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, başka işler deneyeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarı açmak gördüyseniz:

  • Genelde aceleci olmamalısınız.

Rüyada tarihi mezar açmak yeni bir haneye sahip olacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlık açmak rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine inanılır.

Rüyada ölen kişinin mezarını açmak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına işaret eder.

Rüyada eski mezar açmak geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalettir.

Rüyada babasının mezarını açmak varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar açmak kendisine olan özgüveninin de artacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada birinin mezarını açmak iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş kişinin mezarını açmak tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments