Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kişinin mezarını açmak

Rüyada ölmüş kişinin mezarını açmak

Rüyada ölmüş kişinin mezarını açmak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada ölmüş kişinin mezarını açmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya iş birliklerinizde sıkıntılı durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada ölmüş kişinin mezarını açmak kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin mezarını açmak para sıkıntısı çekmeyeceğine, kendisi için mal mülk alacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada kapalı mezarı açmak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada mezarları açmak kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının mezarını açmak yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığı açmak iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına işarettir.

Rüyada mezarı açmak kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, temize çıkacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada ölünün mezarını açmak üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments