Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz su aktığını görmek

Rüyada temiz su aktığını görmek

Rüyada temiz su aktığını görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, kendisini geliştireceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz su aktığını gördüyseniz:

  • Oysa, dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada çeşmeden temiz su aktığını görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz su aktığını görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz suyun aktığını görmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada berrak su aktığını görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, sermayenin harcandığına değeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeşmelerden su aktığını görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun aktığını görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, kazancının da artacağına tabir olunur.

Rüyada tavandan su akmasını görmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan su aktığını görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments