Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan su aktığını görmek

Rüyada ağaçtan su aktığını görmek

Rüyada ağaçtan su aktığını görmek iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, amaçlardan sapmaya, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, bolluğa kavuşacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine inanılır.

Rüyada ağaçtan su aktığını gördüyseniz:

  • Uğraşacak bir şeyler bulmalısınız.

Rüyada ağaçtan su aktığını görmek doğru işler yapacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan bal aktığını görmek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine delalettir.

Rüyada çeşmeden su aktığını görmek elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvardan su akması görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, geçim derdi yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz su aktığını görmek dininden vazgeçmeyeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeden su akması görmek hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, uygulayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sular aktığını görmek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada musluktan sıcak su aktığını görmek ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments