Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz sel görmek

Rüyada temiz sel görmek

Rüyada temiz sel görmek kısmetlerin günden güne artacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz sel gördüyseniz:

  • Eşinizin, sevgilinizin ya da aile büyüklerinizin sizi çok memnun edebilecek bazı yaklaşımlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada temiz sel suyu görmek çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada temiz sel görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yangın ve sel görmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada selin durduğunu görmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada sel basmak haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sel haberi almak parasının her geçen gün artacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada sel suyunda yüzmek çok üzüntü duyulacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına alamet eder.

Rüyada mavi sel görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, resmi bir göreve getirileceğine, refah düzeyinin artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments