Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selin durduğunu görmek

Rüyada selin durduğunu görmek

Rüyada selin durduğunu görmek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, zenginliğe sahip olacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada selin durduğunu gördüyseniz:

  • Kendinizi duygusal gerilim içinde hissedebilirsiniz.

Rüyada selin durduğunu görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada taşın üzerinde durmak bir sebeple sorun yaşayacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına tabir olunur.

Rüyada kapıda durmak sağlığının bozulmayacağına, öz güveninin yerine geleceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada dünyanın durduğunu görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada namaz durmak iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, her konuda şansın yaver gideceğine işarettir.

Rüyada yağmur altında durmak sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde durmak çok iyi işler gerçekleştireceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada saf durmak hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments