Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz çorap giymek

Rüyada temiz çorap giymek

Rüyada temiz çorap giymek imza ve söz yetkisi edineceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, çok iyi yerlere geleceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, borçların hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz çorap giymek gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeyleri bir adım ileri götürmeniz ekstra kazançlar getirebilir.

Rüyada temiz çorap giymek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına tabir olunur.

Rüyada temiz çoraplar görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, kazancının tükenmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çorap üstüne çorap giymek büyük aksilikler yaşayacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine inanılır.

Rüyada kalın çorap giymek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına alamet eder.

Rüyada yamalı çorap giymek strese gireceğine, gergin olacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına delalet eder.

Rüyada farklı renk çorap giymek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çorap giymek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine inanılır.

Rüyada çorapsız terlik giymek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments