Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz çoraplar görmek

Rüyada temiz çoraplar görmek

Rüyada temiz çoraplar görmek aile hayatının bozulacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, durulacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, arif kimselerden sayılacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada temiz çoraplar gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişi veya kişilerle ilşkilerinizde problemler yaşanabilir.

Rüyada temiz çoraplar görmek borçlarının da kapanacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz çorap giymek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek çorabı giymek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada çorap seçmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, elindeki işi rayına oturtacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada siyah çorap çıkartmak kafasının sakinleşeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada çorapsız kalmak büyük ve güzel işler yapacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada çorabının yırtık olduğunu görmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birine çorap giydirmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments