Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın çorap giymek

Rüyada kalın çorap giymek

Rüyada kalın çorap giymek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına rivayet eder.

Rüyada kalın çorap giymek gördüyseniz:

  • Gerekeni uygularsanız öncelikle maddi açıdan kazanç getirebilir.

Rüyada kalın çorap giymek işlerinde çok başarılı olacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, yüksek bir makama geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalın çorap görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, huzurlu, mutlu olacağına inanılır.

Rüyada kalın elbise giymek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada kalın palto giymek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kalın mont giymek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına delalettir.

Rüyada kalın kazak giymek saygısını toplayacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada kalın giymek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına delalet eder.

Rüyada kaçik çorap giymek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, hakkını savunamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments