Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çorap giymek

Rüyada beyaz çorap giymek

Rüyada beyaz çorap giymek dinin emirlerini hiçe sayacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına işarettir.

Rüyada beyaz çorap giymek gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konular da ön planda olabilir.

Rüyada beyaz çorap giydirmek maddi anlamda güçleneceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine inanılır.

Rüyada siyah beyaz çorap giymek işinin başına geçeceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tül çorap giymek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin beyaz çorap giydiğini görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz çorap giymek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz muz çorap giymek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz külotlu çorap giymek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya rivayet eder.

Rüyada bayan çorabı giymek işlerin daha kötüleşeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, herkesin şaşırtılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments