Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorapsız terlik giymek

Rüyada çorapsız terlik giymek

Rüyada çorapsız terlik giymek sevgisinin artacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, doğru karar veremeyeceğine inanılır.

Rüyada çorapsız terlik giymek gördüyseniz:

  • Bazı olumsuzluklara odaklanmak aslında oldukça faydalı sonuçlar doğurabilecek konuları, olanakları ya da fırsatları kaçırmanıza neden olabilir.

Rüyada çorapsız terlik giymek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, rahatının bozulacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada terlik ve çorap görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada başkasının terliğini giymek amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine inanılır.

Rüyada kışın terlik giymek dertlerinin sonunun geleceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada lacivert terlik giymek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak terlik giymek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ev terliği giymek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek topuklu terlik giymek sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments