Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak suya girmek

Rüyada berrak suya girmek

Rüyada berrak suya girmek bol şanslı bir döneme girileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yardımcı olmayacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada berrak suya girmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin jest olarak algılayabileceği veya hoşuna gidecek ufak tefek hoşluklar yapmaya ya da bulmaya çalışmanızın size oldukça olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada berrak suya girmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz berrak suya girmek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada berrak suyun içine girmek karlı işlere gireceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, yaşadığı stresin biteceğine yorulur.

Rüyada berrak bir suya girmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, kötülüklerden uzak kalacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada berrak havuza girmek lüks şekilde yaşayacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada berrak bir denize girmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada berrak denize girmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada berrak suya düşmek çok kötü olaylar yaşayacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments