Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş teli taktığını görmek

Rüyada diş teli taktığını görmek

Rüyada diş teli taktığını görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, günahların da affolacağına rivayet eder.

Rüyada diş teli taktığını gördüyseniz:

  • Suçluluk bilinciniz, sorumluluklarınız veya sizden istenenler mutlu olmanızı engelliyor.

Rüyada dişe tel taktırmak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişlere tel taktırmak sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişlerine tel taktırmak sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diş teli taktırmak kendi işine sahip olacağına, üzüleceğine ve kırılacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada diş teli taktığını görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, seyahatlere katılacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine delalettir.

Rüyada dişine tel taktırmak işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, güzel bir evlilik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tel taktırmak vaaz ve nasihate, şöhretli biri olunacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada teli taktırmak rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments