Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kopmuş tel görmek

Rüyada kopmuş tel görmek

Rüyada kopmuş tel görmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kopmuş tel gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz birtakım sıkıntılar içine girebilirsiniz.

Rüyada tel kadayıf tatlısı yemek hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine işaret eder.

Rüyada zımba teli görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bakır tel görmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tel toka takmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, mal ve para biriktireceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah saç teli görmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada tel çit görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına yorulur.

Rüyada siyah tel görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada saç teli koparmak hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments