Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini televizyonda görmek

Rüyada birini televizyonda görmek

Rüyada birini televizyonda görmek hayaller kurulacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini televizyonda gördüyseniz:

  • Bazı konular istediğiniz şekilde sonuçlanmamış olsa da, siz soğukkanlılığınızı korumalısınız.

Rüyada büyük televizyon görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, hüsrana uğrayacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir televizyon almak rızkının azalacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada televizyon izlediğini görmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve televizyon almak kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, kısmetinin açık olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine alamet eder.

Rüyada televizyon bakmak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına işarettir.

Rüyada televizyonu kapatamamak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine yorulur.

Rüyada televizyon sehpası görmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada televizyonda şarkı söylemek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments