Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyona çıktığını görmek

Rüyada televizyona çıktığını görmek

Rüyada televizyona çıktığını görmek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada televizyona çıktığını gördüyseniz:

  • Bilgi toplamaya çalışmalısınız.

Rüyada televizyona çıktığını görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada televizyonun kırıldığını görmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayatın düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada televizyon kırdığını görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına rivayet eder.

Rüyada televizyonun çalınması görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine alamet eder.

Rüyada televizyonda maç izlemek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Rüyada küçük televizyon görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, insanlara iyilik yapmaya işarettir.

Rüyada plazma televizyon görmek yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada televizyon tamir ettirmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, işe gösterilen ilginin artacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments