Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyonda kendini görmek

Rüyada televizyonda kendini görmek

Rüyada televizyonda kendini görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine alamet eder.

Rüyada televizyonda kendini gördüyseniz:

  • Size farklı fırsatlar sunabilecek kültürleri, yaşam tarzlarını veya yerleri gözden geçirmelisiniz.

Rüyada televizyon sunucusu görmek rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, büyük atılımlar yapacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada televizyon satın almak hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eve televizyon almak dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına alamet eder.

Rüyada banyoda televizyon görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, büyük başarılar kazanılacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada televizyon hediye almak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada televizyonda kendini görmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada televizyon programı görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada televizyonda haber görmek ömür boyu devam edeceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments