Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve televizyon almak

Rüyada eve televizyon almak

Rüyada eve televizyon almak çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada eve televizyon almak gördüyseniz:

  • Sözünü tutmayan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada evde televizyon görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada eve televizyon almak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada televizyon izlediğini görmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, ters giden olayların düzeleceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına delalettir.

Rüyada televizyonun bozulduğunu görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine inanılır.

Rüyada televizyoncu görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada televizyonun kırıldığını görmek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, maddi gücünün yerine geleceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada televizyon kaybetmek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni televizyon aldığını görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, hüsrana uğratacağına, hayallerin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments