Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyon programı görmek

Rüyada televizyon programı görmek

Rüyada televizyon programı görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada televizyon programı gördüyseniz:

  • İleride yanılmadığınızı çok iyi anlayacaksınız.

Rüyada televizyon programı görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada televizyon programına çıkmak elindekileri de yitireceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yarışma programına katılmak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına inanılır.

Rüyada program görmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayar programı görmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada radyo programı yapmak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada tv programı görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yarışma programı izlemek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments