Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını televizyonda görmek

Rüyada arkadaşını televizyonda görmek

Rüyada arkadaşını televizyonda görmek kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, gücünün azalacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını televizyonda gördüyseniz:

  • Etkisi azalmaya başlamış ya da verimsiz düzenleme, plan veya iş birliklerinizi bir kenara bırakmanızda fayda var.

Rüyada arkadaşını televizyonda görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyonda arkadaşını görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada televizyonu kapatmak borç yüzünden uykuların kaçacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada televizyon sunucusu görmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada televizyon dolabı görmek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, kendini her konuda geliştireceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada televizyon programı görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına delalet etmektedir.

Rüyada televizyon görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına işarettir.

Rüyada televizyon taşımak yeni bir yola gireceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments