Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini televizyonda görmek

Rüyada kendini televizyonda görmek

Rüyada kendini televizyonda görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada kendini televizyonda gördüyseniz:

  • Olması gerekenler ya da olması beklenenler sizin fikriniz olmayabilir.

Rüyada televizyon seyretmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada televizyona çıktığını görmek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına rivayet eder.

Rüyada televizyon tamircisi görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, kalabalıktan uzak olacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada plazma televizyon görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, yolculuğa çıkmaya, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyonun çalındığını görmek geçimini daha rahat sağlayacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, müjdeli haberle geleceğine tabir olunur.

Rüyada birini televizyonda görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada televizyon kumandası görmek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına işarettir.

Rüyada televizyona çıkmak sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments