Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyon tamircisi görmek

Rüyada televizyon tamircisi görmek

Rüyada televizyon tamircisi görmek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada televizyon tamircisi gördüyseniz:

  • Duygusal problemler çözülebilir veya maddi anlamda kazanç söz konusu olabilir.

Rüyada televizyon tamir etmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalettir.

Rüyada televizyon tamir ettirmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Rüyada televizyon tamircisi görmek borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada televizyon programı görmek maddi güç elde edeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada televizyon kurmak yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, dişe diş savaşacağına delalettir.

Rüyada televizyon hediye almak büyük borçlar alınacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Rüyada televizyonda şarkı söylemek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına inanılır.

Rüyada televizyon silmek fakirlik ve yokluk göreceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments