Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev tamir ettiğini görmek

Rüyada ev tamir ettiğini görmek

Rüyada ev tamir ettiğini görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına, kötü yönde hareket edeceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada ev tamir ettiğini gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya soru işaretleri olan ilişkilerinizde belli değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada tamir edilmiş ev görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalettir.

Rüyada evi tamir ettirmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tamir edilen ev görmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev tamir ettiğini görmek hak yemeyeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada ev tamir ettirmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına işarettir.

Rüyada ev tamir edildiğini görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada telefon tamir ettirmek malının da eksilmeyeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada elbise tamir ettirmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments