Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tamir edilen ev görmek

Rüyada tamir edilen ev görmek

Rüyada tamir edilen ev görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, iş hayatında zarar edileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, çok hayırlı haberler alacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tamir edilen ev gördüyseniz:

  • Mizah anlayışınız iyi, doğal yapınız ruhani veya filozofik; öyleyse bunu karşıt cinsle olan tüm aylık ilişkinizde iyi kullanmalısınız.

Rüyada tamir edilmiş ev görmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev tamir edildiğini görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına inanılır.

Rüyada ev tamir ettirmek zararının büyük olacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına delalettir.

Rüyada tamir edilen ev görmek Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine tabir olunur.

Rüyada evi tamir ettirmek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev tamir ettiğini görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada arabayı tamir ettirmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, istediği oranda da eğleneceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabı tamir ettiğini görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments