Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyon seyrettiğini görmek

Rüyada televizyon seyrettiğini görmek

Rüyada televizyon seyrettiğini görmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, işinden ve parasından olacağına, sorunlarını çözeceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine tabir olunur.

Rüyada televizyon seyrettiğini gördüyseniz:

  • Sağlığınızda önemli bir zayıflık olmamakla birlikte enerji seviyeniz düşük, fiziki bitkinlik içinde olabilirsiniz.

Rüyada televizyon seyrettiğini görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine, bir daha işyerine gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada yeni bir televizyon almak hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük televizyon görmek rahat bir döneme gireceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz televizyon görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon silmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada televizyon çıkmak iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, cesaretini yeninden toplayacağına delalet eder.

Rüyada televizyon kapatmak üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yeni televizyon aldığını görmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments