Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyon çıkmak

Rüyada televizyon çıkmak

Rüyada televizyon çıkmak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, sevindirici haberler alınacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada televizyon çıkmak gördüyseniz:

  • Davranışlarınızda da duygusal hayatınızda da gereksiz eğilimler olabilir.

Rüyada televizyona çıkmak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına işaret eder.

Rüyada televizyon programına çıkmak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada televizyon çıkmak ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine alamet eder.

Rüyada televizyon oyuncusu görmek işinde büyük başarı elde edeceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini televizyonda görmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada çok televizyon görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada televizyon seyrettiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına delalet eder.

Rüyada televizyoncu görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments