Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyonun çalındığını görmek

Rüyada televizyonun çalındığını görmek

Rüyada televizyonun çalındığını görmek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada televizyonun çalındığını gördüyseniz:

  • Olumlu olabilecek bağlantılar kurmanız mümkün olabilir.

Rüyada televizyonun çalınması görmek mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada televizyonun çalındığını görmek büyük bir adım atılacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine alamet eder.

Rüyada televizyon izlediğini görmek dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, borç batağına düşeceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine inanılır.

Rüyada kırık televizyon görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada televizyonda kendini görmek rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına yorulur.

Rüyada eski televizyon görmek gururlu bir hayat süreceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine inanılır.

Rüyada televizyonda şarkı söylemek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını televizyonda görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments