Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonu elinden düşürmek

Rüyada telefonu elinden düşürmek

Rüyada telefonu elinden düşürmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya, kısmetin açılacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonu elinden düşürmek gördüyseniz:

  • Ani hareketleri veya tepkileri olan veya aceleci kişiler yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada telefonu elinden düşürmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinden yumurta düşürmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine tabir olunur.

Rüyada elinden ekmek düşürmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada ekmeği elinden düşürmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine işarettir.

Rüyada elinden kuran düşürmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinden para düşürmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına rivayet eder.

Rüyada elinden bir şey düşürmek kısmetinin açılacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada yumurtayı elinden düşürmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments